Σας παρουσιάζουμε: Την ιστορία της Παρασκευής!

Ο λόγος που έγινα βιβλιοπώλης είναι γιατί λατρεύω να μοιράζομαι ιστορίες. Όχι μόνο βιβλία, που φυσικά τα αγαπώ και εκτός επαγγέλματος, ως συλλέκτης. Μικρός ανέπνεα για τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες που μαζευόμασταν με τα ξαδέρφια μου στην εξοχή και λέγαμε ιστορίες που μας αγρίευαν, ενώ λάτρευα τις παλιές στήλες των αναγνωστών στα διάφορα νεανικά περιοδικά. Ζούσα, έστω για λίγα λεπτά, διαφορετικές ζωές, απόψεις και φοβίες, μέσα από μερικές παραγράφους.

Και κάποια στιγμή έπαιρνα τον λόγο. Θυμάμαι ακόμα το ύφος των συνακροατών μου όταν τους έλεγα κάτι συναρπαστικό. Προφανώς ήταν ιστορίες που τις κατεβάζαμε στο κεφάλι μας εκείνη τη στιγμή, αλλά τότε, δεν είχε σημασία. Ίσως γι’ αυτό έγινα και συγγραφέας.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και δεν έχουμε πια χρόνο για ατέρμονες νύχτες με συζητήσεις. Μόνο υπολογιστές και πληκτρολόγια.

Έτσι θέλω να καθιερώσω το newsletter της Παρασκευής· θα σας στέλνω μια μικρή αυτοτελή ιστορία ή μια μεγάλη σε συνέχειες. Μπορεί στο τέλος του κάθε email να υπάρχει κάποιο λινκ για τα νέα μας ή για κάποια προσφορά του βιβλιοπωλείου μας, αλλά το κυρίως κομμάτι του θα είναι η ιστορία. Ελπίζω να την απολαύσετε! Και φυσικά αν κάποιος ή κάποια νιώσει την ανάγκη να σχολιάσει (θετικά ή αρνητικά) αυτές τις ιστορίες, το email μας είναι info@kronosbooks.gr και με χαρά θα διαβάσουμε ό,τι έχετε να μας πείτε.

Επειδή μπήκε ο Σεπτέμβριος και ξεκινά επίσημα η spooky season που κορυφώνεται τέλος Οκτωβρίου, η πρώτη ιστορία θα έχει κάτι το απόκοσμο.

Καλό μήνα σε όλους!

Γιώργος Μεσολογγίτης
Ιδρυτής του Kronos Books

Διαβάστε την ιστορία ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας ΕΔΩ.

0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστρέψτε στο κατάστημα